Informació

ESPAI LA_BARRANCO

L´Espai_LaBarranco globalitza acció artística i acció social de manera transversal a través del ventall creatiu en el que es sustenta. Cada un dels projectes que la polifacètica creadora Susanna Barranco concep, genera i realitza recolzada per professionals multidisciplinars s´enclouen dins aquest Espai obert a tangibles realitats quotidianes com a arriscades fites artistico-creatives. Un tot amb ànima pròpia que es veu materialitzat en els Documentals Socials i en els de Personatge, en els tallers i cinefòrums que se´n desprenen, en el Teatre Pedagògic infantil i juvenil, i en les posades en escena damunt les quals Susanna Barranco desplega la seva vessant més directa -per més propera- cap el públic al que de tot cor s´hi destina.

La Barranco Films

LaBarrancoFilms és una productora audiovisual independent ubicada a Barcelona i dedicada a la producció de documentals vinculats a temàtiques d´impacte social com són la violència de gènere, ladiscapacitat o la migració en la joventut, així com documentals vinculats a personatges que per alguna raó o altra han destacat en la nostra societat. La productora va néixer el 2008 a partir de l´empenta i el lideratge de la creadora Susanna Barranco i ha apostat sempre per un rodatge directe, sincer i proper, amb la voluntat d´acostar el gènere del documental a tot tipus de públic i donar a conèixer realitats ocultes amb la màxima veracitat prioritzant-ne la vessant més creativa.

Mousiké

Mousiké té una important vessant social que és la base de les seves creacions artístiques. Creacions tant teatrals com audiovisuals destinades a sensibilitzar la societat respecte diversos aspectes, com són les dificultats d'integració d'aquelles persones amb qualsevol mena de discapacitat, la violència de gènere, la situació dels infants i de la gent gran en la societat actual, així com la conservació del medi ambient i de la protecció de la natura. Tallers de reflexió. Visionat dels documentals de LaBarrancoFilms i posterior cinefòrum/taller entorn les temàtiques de violència de gènere, transgènere, discapacitat i fet migratori. Treball d´Estimulació a l´Escriptura Creativa a l´ESO a partir dels continguts exposats.

La Maquineta Produccions

Som una productora de teatre infantil especialitzada en portar el teatre a les escoles. Es caracteritza per tenir una doble vessant - música i anglès- dins el camp de l'ensenyament, elaborem dossiers pedagògics i material de suport a l'aprenentatge; també treballem en l'àmbit literari i totes les nostres obres són de creació pròpia. Us oferim un teatre interactiu que permeti la participació dels alumnes, i interdisciplinari, en atenció a les diferents àrees curriculars en adequació dels nivells als quals va dirigit cada espectacle. Cada una de les nostres obres treballa un valor! És per això que hem creat el concurs Dibuixa un valor! : Us proposem fer un dibuix de l'obra i reflexionar sobre els valors que s'hi representen! I el premi és un lot llibres.

Companyia Susanna Barranco

L'any 1999 neix amb voluntat de presència escènica la Companyia Susanna Barranco, que treballa en col·laboració amb diferents professionals per dur a terme els seus espectacles. Entre els seus muntatges cal destacar Mossegades (2005); L'amor no fa mal (2009); Massa tard per ser pessimista (2013), i Accions de Resistència (2018). Els espectacles de la Companyia Susanna Barranco són d´una forta empremta personal que impregna en el seu treball multidisciplinar. En aquest sentit, tant la força visual com l´argumental caracteritzen les seves creacions. Susanna Barrancoen tant a directora com actriu viu la seva professió com una recerca personal i una relació constant en al mónpel que transita, com a dona i creadora.