Informació

POLÍTICA DE PRIVACITAT

POLÍTICA PRIVACITAT EMPRESA En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita per tal d'enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si La Maquineta Produccions estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits.

Les dades que voluntàriament L'USUARI està facilitant, estaran ubicats en els servidors de SendinBlue (proveïdor de correu electrònic màrqueting) ubicats a França i acollits a la seva respectiva política de privacitat, amb la finalitat de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els USUARIS de la web.

La finalitat del tractament de dades es realitza per poder prestar els següents serveis a l'USUARI:
• Respondre a les consultes realitzades per L'USUARI o proporcionar informacions requerides explícitament per EL USUARI.
• Realitzar la gestió, administració i prestació de serveis contractats per L'USUARI.
• Remetre el butlletí de notícies (Newsletter) de la pàgina web.
• Remetre informació comercial sobre les activitats realitzades pel responsable.

L'usuari garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en els mateixos.