NOM DEL CENTRE:
NIF/CIF:
ADREÇA:
LOCALITAT:
CODI POSTAL:
TELÈFON:
E-MAIL ESCOLA:
E-MAIL PERSONAL:
PERSONA CONTACTE:
CÀRREC:
 

ESPECTACLE RESERVAT
Les Estrelles de Mozart
La Música i la Donzella
The Fantastic Ugly Duckling
The Three Little Pigs and the Magic Wolf
Jack and the magic beans
La capsa de les llavors
Dorremi i el robot musical
The vain little mouse
Hansel and Gretel
La Cecília s'ha despertat
Pinocchio
Dracula
El batec del bosc
Dr. Jekyll and Mr. Hyde
Aladdin
The little Christmas tree
Around the world in 80 days
The wolf and the seven little goats
El flautista d'Hamelín
 
CURSOS (pots seleccionar més d´un!)
Educació Infantil P-3
Educació Infantil P-4
Educació Infantil P-5-
Cicle Inicial de Primària
Cicle Mitjà Primària
Cicle Superior de Primària
 
NOMBRE
     D'ALUMNES:
NOMBRE      D'ACOMPANYANTS:
     *en cas de sortida del
      centre
   

DATA ESPECTACLE: - -
LLOC ESPECTACLE:
HORA DE L'ESPECTACLE:

BESTRETA:
PRESSUPOST PER ALUMNE/ PRESSUPOST TOTAL

CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ

1 Un cop seleccionades les obres a les quals desitgeu assistir, és IMPORTANT que confirmeu telefònicament amb nosaltres totes les dades. Llavors us podrem informar del preu total de l’espectacle –o espectacles- que vulgueu reservar així com de la quantitat que haureu d’ingressar, a les dades bancàries senyalades, en concepte de paga i senyal (un 10% del total). El pagament de la reserva s’haurà d’efectuar durant els PRIMERS QUINZE DIES després d’haver-la fet.

2 Realitzades les comprovacions, i després d’haver llegit les condicions d’aquest contracte, cal ENVIAR aquest document.

3 IMPRIMIU aquest document com a resguard d’aquest contracte.

4 Feu el pagament de la reserva. Una vegada fet el pagament d’aquesta reserva es considerarà completament formalitzat, a tots els efectes, el contracte.

CANVIS I ANUL·LACIONS

La no presentació del grup o part del grup d’alumnes a la funció, per qualsevol motiu, NO eximeix del pagament íntegre de l’espectacle.

Quan el cobrament de l’espectacle es realitza segons el nombre d’alumnes, si aquest nombre varia de la vostra reserva de més de 10 alumnes, en els casos en què el nombre d’alumnes no arribi al mínim establert, l’escola haurà d’abonar el pressupost mínim acordat per a l’espectacle. Aquest pressupost es correspon amb el nombre d’alumnes mínim que La Maquineta demana per espectacle.

En cas de qualsevol variació o anul·lació efectuada per LA MAQUINETA, en l’horari o la data de les sessions contractades, el centre pot acceptar-la o bé anul·lar la seva assistència, tornant-vos els imports que correspongui si decidiu optar per l’anul·lació.

Si voleu anul·lar o canviar alguna de les vostres reserves, per la causa que sigui, cal fer-ho amb un mes d’antelació, com a mínim, abans de la data contractada per a l’espectacle.

MOLT IMPORTANT

En cas de que trieu l’opció de veure l’obra en un teatre, la legislació vigent determina l’aforament de les sales d’acord a les normes de seguretat dels recintes públics.
Per aquest motiu, EL NOMBRE DE PLACES RESERVADES ÉS EL QUE DISPOSAREU EL DIA DE LA FUNCIÓ.
Recordeu que cal arribar al teatre amb un mínim de QUINZE MINUTS D’ANTELACIÓ per evitar retards en l’inici de les funcions.
La Maquineta només podrà aplicar els descomptes a totes aquelles escoles que arribin al mínim d'alumnes acordat per La Maquineta, en el cas d'escoles que no arribin a aquest nombre d'alumnes o tinguin un pressupost tancat, el descompte no es podrà aplicar.

PER LA PRESENT, DECLAREM CONÈIXER, I ACCEPTAR EN LA TOTALITAT, LES CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ QUE FIGUREN EN AQUEST DOCUMENT.

DESPRÉS D'ENVIAR LA RESERVA, IMPRIMEIX EL FORMULARI,
COM A RESGUARD, I PER PODER FER EL PAGAMENT A L'ENTITAT BANCÀRIA

En nom de l'empresa tractem la informació que ens facilita per tal d'oferir el servei sol·licitat i realitzar la facturació del mateix. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a La Maquineta Produccions estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries. En emplenar els formularis de registre, l?usuari manifesta haver llegit i acceptar la Política de Privacitat, atorgant així el seu consentiment al tractament de les seves dades personals en pro de les finalitats esmentades. Així mateix, sol·licito la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb els sol·licitats i fidelitzar-lo com a client.
Accepto els termes i condicionsCopyright© 2018 | Política de Privacitat | Política de Cookies La Maquineta